MESİAD, BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, yeniden seçilmelerinden dolayı tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tüm Mersinlilerin Mersin Büyükşehir Belediyesi ve hizmetlerine sahip çıkmasının önemine değindi.  MESİAD başta olmak üzere kentin bütün STK’lar ile yakın diyalog içerisinde bulunduklarını belirten Seçer, “Kentimizin çehresini değiştiriyoruz. Kırsal mahallelerdeki ve kent merkezindeki her sokağa kadar yatırım yapıyoruz. Mersinlilerin huzurlu olması ve kentimizin kalkınması adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Mersin’in gelişmesi, projelerin ilerlemesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği hizmetlerin önemine değinen MESİAD Başkan Adnan Gündoğdu ise, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, her zaman STK’lar ile ortak akıl geliştirerek hareket etti. Kentimizin kalkınması için yaptığı önemli çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı sayın Vahap Seçer’e bir kez daha teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
Ulaşım projeleri üzerine uzun uzun sohbet edilen ziyarette MESİAD YİK Başkanı Ali Can ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş de  hazır bulundu.
Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.