Başkan Engin, Uluslararası Narenciye Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldı

Başkan Engin, Uluslararası Narenciye Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldı

1-3 Kasım’da 7. kez düzenlenecek olan Uluslararası Narenciye Festivali’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan MESİAD Başkanı Hasan Engin, “Kentimizin tanıtımı açısından festivaller önemli fırsatlardır. Bu fırsatları iyi kullanmak gerekir” dedi.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin,  bu yıl 1-3 Kasım tarihleri arasında 7. kez gerçekleştirilecek olan, Uluslararası Narenciye Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldı. Başkan Engin, “Tarımsal üretimin önemli kentlerinden biri olan Mersin ekonomisinde narenciye ürünleri büyük öneme sahiptir. Festivaller, narenciye ürünleri ve kentimizin tanıtımı için festivaller önemli fırsatlardır. Bu fırsatları iyi kullanmak gerekir” dedi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necip Çarıkçıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin’de eğitim veren üniversite temsilcileri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu, oda ve dernek başkanları ile basın mensupları katıldı.

Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.