MESİAD POLİS TEŞKİLATININ 176. YILINI KUTLADI

MESİAD POLİS TEŞKİLATININ 176. YILINI KUTLADI

MESİAD Yönetimi, Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ziyarette yaptığı konuşmasında Türk Polis Teşkilatının kurulduğu günden bu yana huzurun sağlanması ve asayişin temini için gece gündüz görev başında olduğunu kaydetti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla görevlerini sürdüreceklerini ifade eden Şahne, “Vatandaşımızın huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacı ile ilimizde yaptığımız yoğun çalışmalar neticesinde asayiş problemleri en aza inmiş durumda. Vatandaşların huzurunun teminatı olmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin nezdinde, ilimizde görev yapan tüm emniyet teşkilatı personeline teşekkür ederek konuşmasına başlayan MESİAD Başkanı Hasan Engin ise, “Son yıllarda emniyet teşkilatının çalışmaları sayesinde ilimizde adli vakalar önemli oranda düşmeye başladı. Ayrıca önemli eğitim ve testlerden geçen polis kardeşlerimiz, vatandaşlarımızın gönlünü alacak şekilde görevlerini yerine getiriyor. Bu başarıda emekleri olan başta İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne olmak üzere tüm emniyet mensuplarını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

MESİAD Başkanı Engin’e eşlik eden Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç, Ahmet Polat, Genel Sekreter Sibel İnandı ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Altıoğlu da Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü kutlayarak, başarı dileklerini ilettiler.

Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.