MESİAD – TARSUS ÜNİVERSİTESİ – KOLUMAN VE ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI’ NDAN GÜÇ BİRLİĞİ PROJESİ

MESİAD – TARSUS ÜNİVERSİTESİ – KOLUMAN VE ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI’ NDAN GÜÇ BİRLİĞİ PROJESİ

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, MESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sibel İnandı, MESİAD Genel Sekreteri Umut Çelik, Koluman Motorlu Araçlar İcra Kurulu Temsilcisi Bahattin Uzadalı ile birlikte Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Köse ve Çukurova Kalkınma Ajansı uzmanlarının katılımı ile toplantı düzenlendi.

Tarsus Üniversitesi bünyesinde MESİAD, Koluman ve Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) ortak protokolü ile projenin alt yapı çalışmaları başladı. Toplantıda; Üniversite-Sanayi-Kamu işbirliğinin bölge yatırımlarına ve istihdama sağlayacağı katkılar görüşüldü.

Koluman Motorlu Araçlar İcra Kurulu Temsilcisi Bahattin Uzadalı; “Sektörel ihtiyaç olan kaporta, boya, kaynak, uzman şoför yetiştirme gibi bölümlerin açılması ile hem gençlerimiz mezun olur olmaz iş bulacaklar hem de sektörün ihtiyacı giderilmiş olacaktır” dedi.

Atölye eğitiminin önemine dikkat çeken MESİAD Başkanı Hasan Engin; “Kamu yararına çalışmalar yürüten Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak gençlerimize ve bölgemize değer katacak bu çalışmaların içinde yer alıp, destekçisi olacağız. Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezlerini sanayiciler olarak önemsiyoruz. İstihdam ve staj garantili projenin alt yapı çalışmaları başlamıştır“ ifadelerini kullandı.

Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.