MESİAD BAŞKANI HASAN ENGİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI

MESİAD BAŞKANI HASAN ENGİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI 

 

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin sadece Çocuk Bayramı değil, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gün olarak da büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

 

Başkan Engin “Cumhuriyetimizin en önemli yapı taşı olan ‘Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün vücut bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde çok zor şartlarda, büyük özveri ve emekle kurulmuştur.

 

Türkiye Cumhuriyeti’ nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1929 tarihinde ise bu kutlu günü tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini belirten Başkan Engin “Bu anlamda dünya çocuklarına bayram hediye eden ilk ve tek önderdir. Çocuklarımıza özgür, bağımsız, laik ve demokratik bir Cumhuriyet bırakmak hepimizin görevidir.

 

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin: “Bu ülkeyi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ ni bizlere emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ülkemizin bağımsızlığı uğruna mücadele eden tüm vatandaşlarımızı saygıyla, minnetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm ulusumuzun, çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.