MESİAD’DAN ERMAN TİCARİ ARAÇLAR RENAULT TRUCKS’A ZİYARET

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği(MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç ve Abuzer Yavuz, Seyfetullah Işık, Genel Sekreter Umut Çelik, Sayman Mehmet Ali Akdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Turan, Murat Çani ve Uğur Kuzucu MESİAD üye firmalarından Erman Ticari Araçlar Reaunlt Trucks’a ziyarette bulundular.

Erman Group Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda önceki dönem MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, şirketle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Erman Group şirketlerinin soğuk zincir lojistiği, yaş meyve-sebze paketleme, soğuk hava depoculuğu, sigortacılık, mühendislik ve otomotiv faaliyetlerini yürütmekte olduğu aktarıldı.

Erman Ticari Araçlar olarak 2011 yılından beri çalışmalara devam ettiklerini belirten Erman Gruop Yöneticisi Emrah Deniz,şu an frigorifik araçlarin %70 inin muayenesinin kendi firmaları tarafından yapıldığını belirtti. Erman Group şirketlerinden biri olan ED Sigorta firması yetkilisi Büşra Deniz de firmanın çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

MESİAD Başkanı Hasan Engin, öncelikle ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Erman Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz’ in MESİAD’ a kattigi değerlere de değinen Başkan Engin, başarılarından ve çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti.

Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.