MESİAD’DAN TEKS-TEAM’E ZİYARET

MESİAD’DAN TEKS-TEAM’E ZİYARET

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Akdemir, MESİAD üyesi Teks-Team’i ziyaret etti. Geçtiğimiz mart ayında vefat eden firma sahibi Nevzat Kılıç’ın oğlu Umut Kılıç ve abisi Ahmet Kılıç ile bir araya gelen Başkan Engin, “MESİAD’ımızın değerli üyelerinden Nevzat Kılıç ticari anlayışı ve becerileri ile ihracatımıza önemli katkılar sunmuştur. Büyük emekler ile kurduğu Teks-Team firması ise ürettiği ürünler, iç ve dış piyasadaki Pazar hacmi, oluşturduğu istihdam ile gurur markalarımızdan biri olmuştur. Lagoste, Kappa başta olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası marka adına üretim yapmaktadır. Umarız ki Teks-Team ileriki yıllarda ülkemize ve ilimize daha çok katkı sunar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Engin ve Akdemir’e teşekkür eden Umut Kılıç ise, “Babam ticaretin her kademesini görmüş ve iyi deneyimler edinmişti. Kendisinden öğrendiğimiz ticari bilgiler ile firmamızın faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Teks-Team olarak şu an birçok firma adına üretimler yaparak dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat sağlıyoruz. İhracat fazlası ürünleri ise fabrika satış mağazamızda uygun fiyatla bölgemiz halkının satışına sunuyoruz. 300’e yakın personele istihdam sağlıyoruz. Amacımız her geçen gün iç ve dış piyasadaki ticari hacmimizi arttırmaktır” ifadelerini kullandı.

Ziyaret fabrikada yapılan incelemeler ile son buldu.

 

Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.